Nieuwe trend: krasloten games

Krasloten games

Het is altijd leuk om een kraslot te krijgen of te kopen. Het spanningsmomentje wanneer je een muntje pakt en het kraslaagje er vanaf krast. Zou je prijs hebben? Nu is deze ervaring ook vastgelegd in een heuse internet game. Geen gedoe, maar gewoon met een virtueel muntje het kraslaagje van je lot afkrassen en je prijs innen. Er zijn echt enorm veel kraslot loterijen te spelen.

Klavertje vier

Er zijn verschillende soorten krasspelletjes. Zo kun je online genieten van de enige echte Klavertje Vier. Je kent dit kraslot vast wel. Rechts bovenin staat een geluksklavertje. Verder heb je nog vier speelklavers. Wanneer een speelklaver overeen komt met de geluksklaver, win je dat bedrag. Het is een spannend spelletje dat je op twee manieren kunt spelen. Of je krast eerst de speelklavers open en vervolgens de geluksklaver, of je krast eerst de geluksklaver open en vervolgens de speelklavers. Spannend is het zeker!

€10,- kraslot

Verder heb je ook nog het €10 kraslot. Dit lot bevat negen vakjes. Deze kras je allemaal open en het bedrag dat drie keer voorkomt is het bedrag dat je wint. Echter, het heet niet voor niets een €10,- kraslot. Het bedrag €10,- hoeft namelijk maar één keer voor te komen, en dan win je dat bedrag al. De kans op een prijs is dus erg groot.  Er zijn dus veel verschillende krasgames in de markt, de een nog leuker en spannender dan de andere. Wij hebben de twee leukste games uitgekozen en hier voor jou neergezet zodat jij ook kunt genieten van deze topgames. Good luck!

< Terug naar overzicht