Schietspelletjes zijn helemaal hip

Schietspelletjes zijn altijd al populair geweest onder gamers. Natuurlijk zijn de grote games zoals Call of Duty en Halo erg bekend bij het grote publiek. Dit zijn zware games waarvoor je een speciale console nodig hebt, zoals bijvoorbeeld de Playstation of een XboX. Toch zijn er op het internet ook shooters te vinden, maar dan natuurlijk wel in een iets meer basic variant.

Internet shooters

Wij kwamen deze onderstaande leuke game tegen en we wilden deze dan ook graag met jullie delen. Dit is het 'snoep, of ik schiet' spel. Het komt er op neer dat je een ghost-buster, oftewel geesten jager bent. Je bevindt je buiten een spookhuis. De geesten, skeletten en vleermuizen komen op je af gevlogen en gelopen en het is aan jou de taak deze wezens neer te schieten. Voor elk neergeschoten wezen krijg je een snoepje. Eigenlijk is het dus een soort Halloween spelletje. De graphics van deze game zijn simpel, zoals we van een internetspelletje gewend zijn. Het voordeel daarvan is dat het spel gewoon online gespeeld kan worden. Geen gedoe met downloaden, gewoon lekker online gamen!

Andere shooters

Natuurlijk zijn er op het wereldwijde web nog veel meer schietspelletjes te vinden. Onze game watchers bekijken en spelen ze en alleen de beste en leukste games komen op gamezilla terecht. Daarom kun je ervan uit gaan dat hier alleen de echte topgames te vinden zijn. Het 'snoep, of ik schiet' spel behoort daar ook bij. Ben je uitgespeeld, bekijk dan alle andere games die wij op deze website voor jullie hebben klaarstaan. De keuze is royaal en de games zijn leuk.

< Terug naar overzicht