Denkgames

Hersenkamer aan en spelen maar! Dit zal je vast en zeker nodig hebben om een van onze denkgames uit te spelen! Want ze zijn razend snel, moeilijk en zitten vol verassingen. Natuurlijk bieden we je naast de vele nieuwe spellen ook de bekende kaartspellen zoals patience aan. Ook kun je heerlijk een sudoku spelen. Zodoende hoef je niet elke keer van die dure boeken aan te schaffen maar kun je het gewoon spelen op je telefoon, computer of tablet. Dat is dan ook het grote voordeel van Gamezilla.nl, het is namelijk geheel gratis! Bij ons betaal je niet voor een maandelijks lidmaatschap of een bijdrage voor het spelen van een spel zoals bij pokeren online vaak het geval is. Nee, bij ons is alles geheel gratis!

Snelle denkers en beginnende denkers

Voor jong en oud hebben wij vele verschillende soorten denk games klaarstaan! Wanneer je kijkt naar het denkspel sudoku kun je gemakkelijk je niveau aangeven door te kiezen voor het aantal sterren. Maar ook bij andere spellen is dit gemakkelijk aan te geven. Dit gaat bijvoorbeeld in levels. Je begint makkelijk maar hoe verder je in het spel komt des te moeilijker wordt de oplossing! Naast dat denk spellen erg leuk zijn om te spelen train je er ook nog eens je brein mee. Jongere mensen worden slimmer en oudere mensen blijven 'bij'. Zodoende is het spelen van denkgames ook nog een goed voor lichaam en geest!

De keuze voor de denk games

We hebben zelf fanatieke spelers in ons midden die wel van een denk spelletje houden. Deze mensen hebben wij op pad gestuurd om te kijken naar wat de beste breinkrakers zijn en wat leuk is voor tussendoor. Zodoende kun je bij ons terecht voor een kort spelletje van 5 minuten maar kun je je ook langer zoet houden door een spel te kiezen dat langer duurt!