Dress up games

Iets wat meiden altijd graag doen, stylen. In onze volgende games leer je hoe je de beste outfit samenstelt voor een chique bal of voor een leuke stap avond. Je krijgt de keuze uit ontzettend veel soorten kleding. Denk hierbij aan rokken, jurken, shirtjes, blouses en broeken. Mix het geheel tot een passende outfit en ze is klaar om de show te stelen! Heel erg leuk en doordat je zo veel verschillende stijlen kunt mixen kun je elke keer weer een unieke outfit samenstellen. Je gaat echt aan de gang als styliste. Wie weet is dit jou start van een carriere bij gerenomeerde mode merken als Guess of Miss Sixty. Kleding van deze merken behoord tot meest verkochte ter wereld en mode ontwerpers zijn ook ooit begonnen met een creatieve geest (meer is te vinden op bv: www.uniqkleding.nl/miss-sixty.html).

Het doel van de dress up games

De dame die je aan dient te kleden weet niet wat ze aanmoet tijdens haar yoga les, etentje of haar date met haar nieuwe liefde. Aan jou de taak dat ze volledig in stijl aankomt op de locatie. Dit zorgt er voor dat je goed moet kijken naar wat ze aan moet. Is bijvoorbeeld de kleur zwart gepast en moet ze een leuke jurk aan of toch een leuke spijkerbroek. De keuze is aan jou, door steeds te blijven oefenen merk je dat je steeds sneller en vlugger wordt.

Wat betekend dress up?

Dress up betekend aankleden. De meiden weten niet wat ze aan moeten trekken, om ze toch iets leuks aan te laten passen hebben ze jou nodig! Jij hebt namelijk verstand van kleding en kunt ze goed helpen bij hun kledingcrisis. Naast dat je ze kunt helpen bij het uitkiezen van kleding kun je de dames ook een ander kapsel geven! Moet het haar korter, langer of in een staart? Daarnaast kun je ook nog eens bepalen of de haarkleur donker, blond of bijvoorbeeld rood moet zijn. Kortom mogelijkheden genoeg bij de dress up games van Gamezilla.nl!