Racegames

Ben je op zoek naar de snelste, spectaculairste en ruigste parcoursen? Spel dan een van onze vele uitdagende racegames! We bieden je vele soorten racegames aan. Denk bijvoorbeeld aan een animatie racegame zoals bijvoorbeeld Mario Kart. Hierbij kun je tegenstanders dwarsbomen door bepaalde aanvallen uit te voeren of juist een tijdelijke speed boost krijgen. Maar je kunt ook gaan straat racen en jezelf opwerken op de ladder van de straat. Ook kun je het parcour op gaan met de snelste Formule 1 auto's die je je maar kunt bedenken. Kies je team en versla al je tegenstanders door als snelste de rondes te rijden.

Racen op elk niveau

Net zoals bij alle anders spellen van Gamezilla.nl kun je de racespellen spelen op het niveau dat bij je past. Of je niet 10 jaar bent en op zoek bent naar actie of toch al een stukje ouder bent en je rijvaardigheid wilt testen. Dit is allemaal mogelijk op de super snelle categorie van Gamezilla genaamd Race Games. Wanneer je een record hebt gereden kun je jezelf aanmelden voor het scorebord, zodoende kun je laten zien dat je de coureur bent die het beste en het snelste is!

Supersnelle nieuwe games!

Onze trendwatchers hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. Ze zijn namelijk vliegensvlug met gierende banden op zoek gegaan naar de nieuwste trends op het gebied van racespellen. Met als resultaat het aanbod dat je nu op Gamezilla.nl kunt vinden. Mocht je nog een erg leuk spel onderweg zijn tegengekomen dan kun je dit altijd melden via de contactpagina!